Haberler / Bozdağ'a Yönelik Saldırı Kabul Edilemez

Türkmen Alevi-Bektaşi Derneği Başkanı Özdemir Özdemir, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a yönelik saldırının 'kabul edilemez' olduğunu söyledi. Hacıbektaş'ta Uluslararası Hacı Bektaş-ı Veli Anma Kültür ve Sanat Etkinlikleri'nde Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a yönelik saldırının kendilerini üzdüğünü belirten Özdemir, "Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a yönelik saldırı bizleri üzmüştür. Temelinde insan sevgisi ve barıştan söz eden Alevi toplumunun misafirine bu şekilde davranması kabul edilemez. Alevi toplumun arasına sızan fitne odaklarının ve hesap yuvalarının Alevi toplumunu, toplumun genelinde düşük göstermek isteyen herkesin haddini bilmesini istiyoruz. Alevi toplunun öğretisinde beraberce kardeşçe yaşamak vardır. Birileri oyun oynamaya çalışıyor. Sağduyulu Aleviler olarak bizi üzüyor. Alevi toplumunda devlet büyüğüne saygı vardır, el kaldırmak yoktur. Yeri gelirse cezasını biz veririz. Provakatöre meydan verdirmeyiz. Herkes haddini bilsin." ifadelerini kullandı.