Haberler / Türkmen Alevi Bektaşi Derneği'nden Örnek Davranış

Kırıkkale’de yardım çalışması

Bunlardan birisi de Merkezi Ankara'da bulunan Türkmen Alevi Bektaşi Derneği oldu. 'Türküz, Müslümanız, Aleviyiz' sloganıyla Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerini unutmayan dernek iki bin aileye giysi yardımı yaptı. Daha önce Kırıkkale merkez ve ilçelerinde de yardım faaliyetlerinde bulunan dernek çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Dernek bu sefer Sincan, Eryaman, Dikmen, Mamak, Keçiören, Abidinpaşa, Tuzluçayır, Akdere, Boğaziçi, Hüseyingazi gibi ilçelerde yapılan giyecek yardımının yanı sıra özellikle küçük çocuklara hediye edilen Oyuncaklar yüzleri güldürdü. Yardım malzemelerinin içinde yazlık ve kışlık kıyafetler, ayakkabılar ve çocuklar için Oyuncaklar bulunuyor.

Yardım açıklaması yapıldı

Türkmen -Alevi Bektaşi Derneği Genel Başkanı Özdemir Özdemir, dernek olarak bu tür yardım faaliyetlerine devam edeceklerini vurguladı. Ramazan ayının kardeşlik duygusunu arttırdığını belirten Özdemir, "Yaklaşık 2 bin vatandaşa yardımda bulunduk. Bu ilk olmadığı gibi son da olmayacak. İhtiyaç sahibi insanlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Yardımda bulunduğumuz insanların yüzlerindeki tebessüm bizim en büyük ödülümüz. Bu yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında emeği geçen hayırsever işadamları ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. " şeklinde konuştu. Yardım alan vatandaşlar da dernek yetkililerine teşekkür etti.