Haberler / VAKFIMIZ YÖNETİMİNİN TÜRK KIZILAYI ZİYARET

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü’ne gelen Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Başkanı Özdemir Özdemir ve beraberindeki heyete, Türk Kızılayı Genel Müdürü Dr. Mehmet Güllüoğlu ve Genel Müdür Yardımcısı Mintez Şimşek eşlik etti.

“İnsanlığın hizmetindeyiz”

Kızılay’ın insanlığın hizmetinde faaliyet yürüten köklü ve dünyaca tanınan bir yardım kuruluşu olduğunu ifade eden Türk Kızılayı Genel Müdürü Dr. Mehmet Güllüoğlu, “Kuruluşundan bu yana insana verdiği değerle hareket eden Kızılay, bağışçılarından aldığı güçle insani yardım çalışmalarını ayrım gözetmeksizin ve insan onurunu koruyarak yürütüyor.” şeklinde konuştu.

“Kızılay’a teşekkürler”

Muharrem ayında ilk defa Türk Kızılayı’nın iftar düzenlediğini belirten Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Başkanı Özdemir ise, “Böyle önemli bir günde bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Ayrıca Türkmen kardeşlerimize ulaştırdığınız yardımlardan dolayı da teşekkür ediyorum. Türk Kızılayı yaptığı yardımlarla her zaman büyüklüğünü ispatlıyor. Bizde dernek olarak her zaman Kızılay’a destek olmaktan mutluluk duyacağız.” dedi. Daha sonra ise günün anısına Hz. Ali’nin savaşta kullandığı kılıcı Zülfikar’ın birer örneğini hediye etti.