Haberler / TÜRKMEN ALEVİ BEKTAŞİ VAKFININ ORTAK BASIN TOPLANTISI

Türkmen Alevi Bektaşi Yardımlaşme Araştırma Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından, Beşiktaş'ta yapılan ve 44 vatandaşımızın şehit olduğu hain saldırıyı protesto etmek için basın toplantısı düzenlendi.

Türk Dünyası Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nail Çelebir, yönetim kurulu üyesi Kemal Albayrak ile Türkmen Alevi ve Bektaşi Vakfı Özdemir Özdemir'in katıldığı toplantıda, teröre karşı birlik mesajları verildi.

İşte Türkmen Alevi Bektaşi Yardımlaşme Araştırma Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından yapılan basın açıklaması:

İnsanlık düşmanları terör maskesi ile bu milletin karşısına çıksalar da bizler vatanımızın bekçileri, milletimizin koruyucuları olarak parti, ırk, din ve mezhep, değişik görüşte olsalar da genç, ihtiyar, yaşlı demeden tek vücut olarak emperyalistlerin, kirli tezgahların, kan emici sülüklerin oyununa gelmeyeceğiz. Bu coğrafyada bizlerin hiçbir zaman kirli mazisi olmadı, olmayacaktır. Kirli mazisi olan küresel yamyamlara ve taşeronlara fırsat vermeyeceğiz. Hiçbir zaman bu coğrafyada cirit atmalarına müsaade etmeyeceğiz.

Şunu bilsinler ki terör baronlarının her türlü oyunlarını biliyoruz. Şu mübarek ayda o masum insanları katledenler, beklemedikleri darbeyi Türk'ün demir pençesinden yiyeceklerdir.

Çünkü,

Milletimiz güçlüdür.

Akerimiz, polisimiz ve sorumlularımız ile dayanışma içinde terörle mücadelemiz devam ediyor ve edecektir. Bizleri yıldıracağını zannediyorlarsa aldanırlar. Bu oyunları çok gördük.

Kardeşi kardeşe kırdırmak istediler, olmadı,

Darbelere yeltendiler, olmadı,

Maske değiştirdiler, olmadı,

Ekonomik engel çıkarmak istediler, olmadı,

Kimlik, etnik, mezhep çatışmasını körüklediler, olmadı. Daha neler, neler!

Allah'ın yardımı ile mazlumların duası ile Milletimizin AŞIKLARI olarak yediden yetmişe bu oyuna gelmeyeceğiz. İnsanlık düşmanı pisliklere mağlup olmayacağız.

Bizler kışı da, baharı da yaşamaya alışığız. Acı çekeriz ama yıkılmayız. Bölünmeyiz. Tehlikeler bizi tek vücut yapar. Şanlı tarihimizin bize verdiği pek çok örnekler vardır.

Şerefli milletin, kutsal inancın mensupları olarak yılmamız mümkün değildir. Bilakis daha da kenetleniyoruz, daha da canlanıyoruz.

Ey aşağılık taşeronlar, terör maşaları şunu bilin ki,

Eğilmeyeceğiz,

Yıkılmayacağız,

Kopmayacağız,

Bölünmeyeceğiz.

Ant içtik...

Bu coğrafyada kanımızın son damlasına kadar terör ve destekçileri ile kudurmuş hainlerle her kim olursa olsun mücadele edeceğiz.

Daha önce değişik isimlerle karşımıza çıkan terör örgütleri karşısında acı çeksek de dik duracağız. Çelikten bir irade ortaya koyacağız.

Bir ölürüz, bin doğarız!

Biz de her türlü düşünceleri bir tarafa koyarak tek millet, tek vatan, tek bayrak altında sonsuza dek mücadelemizi terö belasına karşı sürdüreceğiz.

Milli şuurumuzun verdiği ilhamla,

Devletimizin bekası için,

Milletimizin huzuru için, milletimizin aslı ve vekilleri olarak terörle mücadelede güvenlik güçlerimizin ve sorumlularımızın her zaman olduğu gibi bu gün de yanında olacağız.

bu vesile ile mübarek ayda şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet dilerken yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Milletimizin başı sağ olsun.