Haberler / İHTİYAÇ SAHİBİ AİLEYE RAMAZAN YARDIMI
Türkmen Alevi Bektaşi Derneği Ankara’nın çeşitli gecekondu bölgelerinde yardıma muhtaç aileye gıda yardımı dağıttı.

Türkmen Alevi Bektaşi Derneği Başkanı Özdemir Özdemir, Ramazan ayının özellikle Alevi-Sünni kardeşliği adına önemli bir fırsat olduğunu söyledi. Ramazan’daki yardım faaliyetlerine Türkmen Alevi Bektaşi Derneği destek verdi. Dernek, Ankara Dikmen, Altındağ ve Tuzluçayır bölgelerinde tespit ettiği bin 840 yardıma muhtaç aileye Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı katkılarıyla gıda paketleri dağıttı. Hem fakir vatandaşları sevindirmek hem de Alevi-Sünni kardeşliğine katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirten Özdemir, benzer tüm faaliyetlerine katkıda bulunduğunu söyledi. Ramazan’ın Türkiye’nin birlik ve bütünlüğü anlamında çok büyük bir fırsat olduğunu anlatan Özdemir, “Birileri kardeşliğimizi bozmak isteyebilir ama millet olarak biz buna izin vermeyeceğiz. İyi günümüzde kötü günümüzde birbirimize destek olacağız. Özellikle Ramazan ayları kardeşlik duygularının en üst seviyeye çıkması için bir fırsattır” diye konuştu. Özdemir, Pazar günü Kırıkkale’nin Hasandede Beldesi’nde bulunan cem evinde hem Alevi hem de Sünni vatandaşların katılacağı bin kişilik iftar yemeği vereceklerini kaydetti.