Haberler / Derneğimizden MKE ANKARA GÜCÜ'nü ziyaret
Türkmen Alevi Bektaşi Derneği Genel Başkanı Özdemir Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, MKE ANKARA GÜCÜ Başkanı sn. Mehmet Yiğiner’i Beştepe Tesisleri’ndeki makamında ziyaret etti. Türkmen Alevi Bektaşi Derneği Genel Başkanı Özdemir Özdemir ziyarette yaptığı konuşmada Ankaragücü’ne her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade ederek, “Kulübü ayağa kaldırma adına gösterdiği özverili çalışmalarından dolayı Başkan Mehmet Yiğiner’e teşekkür ediyoruz.” dedi. Konuşmasının devamında Ankaragücü’nün Ankara’nın takımı olduğunu belirten Özdemir, diriliş sezonunda herkesin Ankaragücüne destek olması gerektiğini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yiğiner de “Her kesimden olduğu gibi sivil toplum örgütlerinin de desteğine ihtiyacımız var. Beklediğimiz bu destek her geçen gün artıyor. Türkmen Alevi Bektaşi Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin kulübümüzü ziyaret etmesi camiamız adına memnuniyet verici olmuş, bizleri çok mutlu etmiştir.” diye konuştu. Başkan Özdemir daha sonra Başkan Yiğiner’e Hz. Ali’nin kılıcını temsil eden Zülfikar biblosu hediye etti.