Haberler / Özdemir ÖZDEMİR, Alevi vatandaşlar üzerinde oynanan oyunu açıkladı

Türkmen Alevi-Bektaşi Derneği Başkanı Özdemir Özdemir,Suruç'ta yaşanan bombalı saldırı sonrası çarpıcı detayları göz önüne serdi. Özdemir, Batı'nın Alisiz Alevilik oyunu oynadığını ve Almanya'nın 30 milyon Euro'yu gözden çıkardığını söyledi.

Kanal A ekranlarında yayınlanan Türkiye'nin Seçimi programına konuk olan Türkmen Alevi-Bektaşi Derneği Başkanı Özdemir Özdemir, Suruç'ta yaşanan bombalı saldırının ardından Alevi vatandaşlar üzerinden Batı'nın oyun oynadığını söyledi. Özdemir, "İstanbul'dan bir otobüsün Suruç'a gitmesi nereden bakarsanız bakın 6-7 bin Türk Lirası. Bunların finansını kim sağlıyor? Esas önemli olan konular bu" dedi.

İşte Özdemir Özdemir'in çarpıcı Suruç değerlendirmesi:

"Benim söylemek istediğim şey şu son günlerde Alevi kuruluşlarında bir hareketlenme var. Bakın bunu yazmışım ben bir hafta önce. Batı'nın Alisiz Alevilik oyunu. Almanya 30 milyon Euro gibi bir bütçeyi, Türkiye'de Aleviliği İslamiyet'in dışında bir din olarak göstermek için gözden çıkarmış. Bu Türkiye'deki onun şerefsiz maşa Alevi kuruluşları tarafından Türkiye'ye aktarılıyor ve sokakları bunlar terörize ediyor. Bakın İstanbul'dan bir otobüsün Suruç'a gitmesi nereden bakarsanız bakın 6-7 bin Türk Lirası. Bunların finansını kim sağlıyor? Esas önemli olan konular bu. Gözlemlediğim bir iki tane Alevi kuruluşu var. İstanbul Boğazı'nda yat turu yapıyorlar.  İzmir'de yat turu yapıyorlar. Bütün Türkiye'den Alevi yurttaşları oraya topluyorlar. Lüks otellerde konaklatıyorlar. Yani bunların Alevilerle dokuları uyuşmuyor bakın. Ayrıca bir grup bir medya grubunda dede olmayan bir kişiyi dede siye konuşturdu."