Haberler / Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Başkanı o örgütlerin hedefinde!

Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Başkanı Özdemir Özdemir yaptığı açıklama da "Geçenlerde yaptığınız haberler ve Anadolu Alevilerinin Dünyaya verdiği birliktelik mesajı büyük yankı buldu. Farklı Alevilik ve Hz. Ali’yi dışlayan, Aleviliği İslamiyet’in dışında göstermeye çalışan ROJ TV ve Alman ZTVkanalında haberimiz yayınlanmış. Pek memnun olmamışlar. Hatta aşırı sol örgütler bu açıklamamda rahatsızlık duymuşlar. Şuan bu örgütlerin hedefindeyim.” dedi.

İnternette ve sosyal medyada geniş yankı bulan Özdemir, açıklaması birlikteliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde son derece yerinde bir çıkış olarak gösterildi. Özdemir, açıklamasının devamında “ vakıf olarak, şahsım olarak bu oyunları bozmaya kararlıyız. Anadolu Alevi’si bu oyunların farkındadır. Anadolu Alevi’sinden terörist olmaz. ” dedi.